RAI Vereniging presenteert online kennisbron

RAI Vereniging presenteert online kennisbron van Colours. The Internet Company

Door: Colours. The Internet Company  18-05-2009
Trefwoorden: Website, Design, Internet

Profilering als kennisbron RAI Vereniging wil zich duidelijker profileren als kennisbron voor leden, overheid en pers. Daarbij hoort een website met een volledig, goed uitgewerkt informatieaanbod. Die kennis op haar website en extranet wordt vertaald naar themadossiers over marktontwikkelingen, duurzaamheid, fiscaliteit, juridische zaken, mobiliteit, techniek en politiek.

Full service internet project
Colours voerde voor RAI Vereniging een totaaltraject uit: van concept tot support en hosting na de oplevering. In de definitiefase adviseerde Colours RAI Vereniging om veel meer vanuit de informatiebehoefte van verschillende doelgroepen te denken. Een slim en toekomstbestendig systeem op basis van het Content Management Systeem Sitecore maakt dat bezoekers de content kunnen filteren op hun eigen interessegebied. Hiermee bewijst Colours haar positie als Sitecore specialist.

Over RAI Vereniging
RAI Vereniging is de enige vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de fabrikanten en importeurs van wegvervoermiddelen. Dat maakt RAI Vereniging dé gesprekspartner voor overheid en bedrijfsleven. De vereniging wil bijdragen aan een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat voor haar leden. Kennis van duurzame mobiliteit hebben en delen staat daarin centraal.

Over Colours
Colours bouwt en onderhoudt interactieve websites. Als full service partner biedt Colours: strategie & design, optimalisatie, e-commerce, techniek (Development), support&hosting. Resultaat? Spraakmakende internetoplossingen met rendement.

http://www.colours.nl
http://www.colours.nl/diensten/techniek/sitecore.aspx

Trefwoorden: Concept, Content Management, Design, Development, Extranet, Full Service, Hosting, Internet, Internetbureau, Kennisbron, Kennismanagement, Sitecore, Support, Verenigig, Website,

Contact Colours. The Internet Company

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share