SmartInstant: on-time & on-budget website realisatie

SmartInstant: on-time & on-budget website realisatie van Colours. The Internet Company

Door: Colours. The Internet Company  22-07-2009
Trefwoorden: Website, Webdesign, Content Management

Colours heeft 3 sites gerealiseerd op basis van het SmartInstant-concept. Elk van de sites werd “on-time & on-budget” gerealiseerd in slechts 40 implementatie-uren. Dit was mogelijk door gebruik te maken van SmartInstant.

De opgeleverde projecten zijn een internetsite voor Onderwijs Service Groep (Arnhem) en voor haar zusterorganisatie E&S (Apeldoorn), en een intranetsite voor Nedri Spanstaal (Venlo).

SmartInstant
SmartInstant omvat een aantal specifieke configuratiegereedschappen en een keuze uit voorgedefineerde vormgevingen, die het mogelijk maken om in een beperkte tijd tot een succesvolle implementatie te komen. SmartInstant is gebaseerd op de nieuwste release van het succesvolle CMS Smartsite iXperion, met veel “out-of-the-box” (Web 2.0) functionaliteiten.

Startpunt voor doorontwikkeling
Omdat SmartInstant een reguliere Smartsite licentie bevat, is SmartInstant niet alleen geschikt voor organisaties die binnen een korte termijn een nieuwe website of intranet wensen, maar ook voor organisaties met grotere ambities voor hun website en/of intranetomgeving, en die vanuit een gecontroleerd startpunt vervolgtrajecten willen ingaan.

Smartsite CMS
Smartsite is in Nederland toonaangevend op het gebied van Content Management Systeem. Op basis van Smartsite werken vele honderden internetsites, extranetten en intranetten.

Over Colours
Colours werkt al sinds 1999 met Smartsite en is Preferred Solution Partner. Vijftien Smartsite consultants bedienen klanten als Stork, Gemeente Rotterdam, Provincie Gelderland, WML, Eurail, CNV Publieke Zaak, EdeA, Efteling (in ontwikkeling).

http://www.osg.nl
http://www.ens.nl

Trefwoorden: Content Management, Implementatie, Internetsite, Intranet, Intranetsite, Ixperion, Nedri Spanstaal, On-budget, Onderwijs Service Groep, On-time, Preferred Solution Partner, Smartinstant, Smartsite, Webdesign, Website,

Contact Colours. The Internet Company

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share