Hofstaete Makelaardij officieel van start

Hofstaete Makelaardij officieel van start van Hofstaete Makelaardij O.z

Door: Hofstaete Makelaardij O.z  28-04-2009
Trefwoorden: Taxaties, Exclusief Onroerend Goed, Aankoop Exclusieve Huizen

Hofstaete Makelaardij o.z. is officeel van start gegaan. De internetsite is online geplaatst en evenzo zijn we vanaf dit moment officieel bereikbaar met onze nieuwe dienstverlening.

Boeiende woonhuizen, daarvoor is Hofstaete Makelaardij in het leven
geroepen. Wij zetten onze specifieke kennis en advies in voor uw woongenot.

Wij zijn een ’nieuwe’ makelaardij die zich heeft gespecialiseerd in exclusief onroerend goed in het algemeen en in monumenten in het bijzonder.
Hofstaete Makelaardij o.z., is gespecialiseerd in aankoop en verkoop van exclusieve huizen. Huizen met een markante of karakteristieke uitstraling, veelal behorend tot het monumentale erfgoed en huizen met een bijzondere landelijke ligging of situering in stad of dorp, in het hogere prijssegment. Exclusieve woonhuizen vragen om een specifieke benadering en dat vraagt om maatwerk.

Waardevol advies
Daar waar het gaat om taxaties, contra-expertises, vaststelling herbouwwaarden, financiële overheidssteun monumenten, fiscale aspecten monumenten en begeleiding bouwaanvragen monumenten verstrekt ons team u een “waardevol advies”.

Vakbekwaam
Vanzelfsprekend voldoet ons team aan de gestelde vakbekwaamheidseisen. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.z. (NVM) is daarbij voor u een extra garantie. Ons team bestaat uit actieve en betrokken mensen die grote waarde hechten aan een persoonlijke benadering.

Meer weten?
Als u kiest voor koop of verkoop van uw exclusief bezit, dan kiest u voor Hofstaete Makelaardij o.z. Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Gun uzelf dan een gesprek! Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Trefwoorden: Aankoop Exclusieve Huizen, Contra-expertises, Exclusief Onroerend Goed, Financiële Overheidssteun Monumenten, Fiscale Aspecten Monumenten En Begeleiding Bouwaanvragen Monumenten, Hofstaete Makelaardij, Taxaties, Vaststelling Herbouwwaarden, Verkoop Exclusieve Huizen,