LECTRIC en GX sluiten partnerovereenkomst

LECTRIC en GX sluiten partnerovereenkomst van Lectric Internetoplossingen

Door: Lectric Internetoplossingen  02-10-2008
Trefwoorden: Gx

LECTRIC en GX sluiten partnerovereenkomst

Zaltbommel – Internetbureau LECTRIC heeft een partnerovereenkomst gesloten met content management leverancier GX. Met deze samenwerking verstevigen beide partijen hun positie in de markt.


LECTRIC verzorgt als internetbureau de websites voor bekende bedrijven als Campina en Stork. LECTRIC krijgt ook aanvragen uit de media en het financiële segment, maar had niet de juiste tools om deze markten te bedienen. “Deze bedrijven gebruiken vaak GX WebManager als onderhoudsysteem voor hun website: een pakket dat nog niet door LECTRIC werd aangeboden”, aldus Paul Hinze, directeur van LECTRIC: “Om ook deze klanten verder te helpen met internet is de samenwerking met GX een logische stap. Het is een bewezen en succesvol CMS wat ingezet wordt door grote opdrachtgevers als KPN, Radio 538 en ING.”

GX zocht een partner die meer kon bieden dan anderen. Bart Heilbron, directeur van GX licht toe: “LECTRIC is een van de weinige partijen die bewezen heeft succesvolle implementaties te kunnen verrichten vanuit de full service gedachte. Dit houdt in dat ze niet alleen de website leveren, maar ook kunnen voorzien in concept & strategie, e-mailmarketing en zoekmachineoptimalisatie.”


Einde persbericht

Datum verzending
7 augustus 2008

Noot voor de redactie
Voor nadere informatie neemt u contact op met Marieke Hoezen ([email protected], 0418 644 444)

Fotobijschrift
Bart Heilbron (links) en Paul Hinze (rechts) bezegelen de samenwerking.

Trefwoorden: Gx

Contact Lectric Internetoplossingen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share