Taxi- en Vervoersbedrijf Juijn BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valeton 31 , 5301 LW Zaltbommel, Gelderland
Betuwe

E-mail

Over Taxi- en Vervoersbedrijf Juijn BV

Vervoersbedrijf Juijn heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van vervoer en maakt onderdeel uit van Juijn. Want Juijn is meer dan vervoer alleen. Zo maken ook tankstation Juijn, Biketotaal Juijn en Openbaar vervoer Juijn onderdeel uit van Juijn. Deze diverse disciplines maken Juijn tot een veelzijdig bedrijf waar aan elk mogelijke vraag voldaan kan worden.

Onze organisatie kenmerkt zich door mee te denken met onze klant, maar ook door vooruit te denken. Zo hechten wij veel waarde aan de omgeving waarbinnen wij opereren en gaan we hier zorgzaam mee om. Juijn probeert haar diensten op verantwoorde wijze uit te voeren. De keuze voor het duurzame bedrijvenpark ‘De Wildeman’ in Zaltbommel was zodoende een bewuste keuze om Juijn sinds april 2011 te vestigen.

Het pand is zodanig ingericht dat de belasting voor milieu en omgeving worden geminimaliseerd. Wij proberen deze filosofie zoveel mogelijk te integreren binnen onze organisatie, dit uit zich momenteel al in de volgende maatregelen:

Milieuverantwoord dankzij ons moderne en schone wagenpark.
Materieel met toepassing van roetfilters waarvan het merendeel volgens de europese normen Euro 4 / Euro 5 of zelfs EEV voor voertuigen.
Bewaking van de verbruikscijfers van de voertuigen.
Ervaren personeel opgeleid volgens “het nieuwe rijden”.
Moderne wasplaats waarbij gebruik gemaakt wordt van opgevangen hemelwater (90.000 m3).
Systeem en toepassing om water te reinigen en herbruiken.
Beperking van energieverbruik dankzij bewegingmelders waarmee de verlichting wordt gecontroleerd.
Correspondentie bij ons zoveel mogelijk digitaal (offerte, bevestiging en facturatie).

Bewust ondernemen met aandacht voor de omgeving is een onderdel waar Juijn veel waarde aan hecht en ook in de toekomst door wil zetten en continu wil ontwikkelen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zaltbommel Gelderland

Is Taxi- en Vervoersbedrijf Juijn BV in Valeton 31, Zaltbommel Gelderland 5301 LW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Zaltbommel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaltbommel 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaltbommel Gelderland, 5301 LW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820628]