Tensing Integrated Work Management Suite

Door: Tensing  10-01-2013
Trefwoorden: Energie, Storing, Infrastructuur

Lever actuele en geconsolideerde informatie op mobiele devices, verhoog de productiviteit van medewerkers en verlaag operationele kosten. Een mobiele oplossing gebaseerd op een naadloze integratie tussen backofficesystemen is daarbij essentieel. De Tensing Integrated Work Management Suite (IWMS) maakt het mogelijk.

Tensing IWMS is gebaseerd op een Mobile Enterprise Application Platform (MEAP) en is in staat gegevens vanuit verschillende backofficesystemen (EAM, ERP, T&T, OMS/DMS, GIS) te ontsluiten naar mobiele devices zoals laptops, smartphones en tablets. Daarnaast is IWMS een Mobile Enterprise Asset Managementsysteem dat field servicemedewerkers ondersteunt bij het beheer en onderhoud van vele duizenden assets binnen een netwerk. Hierbij zijn mobiel GIS en work management geïntegreerd in één applicatie.

Tensing ontwikkelde IWMS in samenwerking met elektriciteitsbedrijf Southern California Edison (SCE) die de oplossing inzet voor haar operaties in het veld. SCE is een van de grootste utility-organisaties in de Verenigde Staten. Op dit moment rust zij ruim 4.000 mobiele medewerkers uit zodat zij hun werk in het veld veilig, kwalitatief hoogwaardig en efficiënt kunnen uitvoeren.

Trefwoorden: Analyses, Assetmanagement, Automatisch Plannen, Buitendienstautomatisering, Dataconversie, Datamigratie, Digitale Werkbon, Dispatch, Energie, Gis, Infrastructuur, Mobiele Workflow, Netbeheerders, Nutsbedrijven, Storing, utlities,

Andere producten en diensten van Tensing

10-01-2013

Tensing Field Service Solution

De Tensing Field Service Solution is een ‘best practice’ totaaloplossing en maakt onderdeel uit van het Tensing Mobility Platform.


10-01-2013

Tensing Mobility Platform

Het Tensing Mobility Platform is een uniek platform dat vele krachtige componenten integreert, waarmee elk denkbaar buitendienstproces in één