Tensing Mobility Platform

Door: Tensing  10-01-2013
Trefwoorden: Onderhoud, Navigatie, Plannen

Het Tensing Mobility Platform is een uniek platform dat vele krachtige componenten integreert, waarmee elk denkbaar buitendienstproces in één totaaloplossing kan worden geautomatiseerd.

Dit platform is de technologische basis waarop wij onze oplossingen voor uw buitendienstprocessen realiseren. Met onze oplossingen beschikken uw medewerkers – waar ze ook zijn – over belangrijke informatie over klanten, orders, materialen en bedrijfsmiddelen. Ze komen goed geïnformeerd en met de juiste middelen op tijd bij de klant waar ze hun werk goed en efficiënt kunnen uitvoeren.

Ons geheim? In plaats van het leveren van een deel van de oplossing, bieden wij krachtige functionaliteit op alle facetten van buitendienstautomatisering: mobile workforce management, fleet management en mobile GIS. Wereldwijd is Tensing de enige partij die u een geïntegreerde totaaloplossing kan bieden die elk denkbaar mobiel werkproces ondersteunt. Zo bieden wij modules voor op kantoor om uw planning te optimaliseren, voertuigen te volgen, uw klanten te voorzien van informatie en/of de digitale werkbon per e-mail. Deze kantoormodules zijn volledig geïntegreerd met de modules voor in het veld waarmee u uw werkbonnen kunt digitaliseren, GIS-data mobiel kunt ontsluiten uit uw GIS-systeem, kunt beschikken over voertuignavigatie of over fleet management met behulp van een boordcomputer. Tensing Mobility Platform, met recht ‘het fundament’ onder uw buitendienstautomatisering.

Trefwoorden: Assetmanagement, Automatisch Plannen, Buitendienstautomatisering, Digitale Werkbon, Dispatch, Gis, Mobiele Oplossing, Mobile Workflow, Navigatie, Onderhoud, Pda, Plannen, Planningstool, Scheduler, Serviceopdracht, Technische Dienst, Tensing Field Service, Werkbon, Workflow,

Andere producten en diensten van Tensing

10-01-2013

Tensing Field Service Solution

De Tensing Field Service Solution is een ‘best practice’ totaaloplossing en maakt onderdeel uit van het Tensing Mobility Platform.


10-01-2013

Tensing Integrated Work Management Suite

Lever actuele en geconsolideerde informatie op mobiele devices, verhoog de productiviteit van medewerkers en verlaag operationele kosten. Een mobiele