Vos BV Gebroeders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Toepadweg 12 , 5301 KA Zaltbommel, Gelderland
Betuwe

E-mail

Over Vos BV Gebroeders

De drie pijlers van ons bedrijf zijn: wegtransport, scheepvaart en warehousing. Wat betreft het wegtransport bestaat ons dienstenpakket uit binnenlandse distributie en vervoer van deel- en compleetladingen in veel West-Europese landen. In combinatie met onze afdeling Warehousing durven we ons met recht een logistieke dienstverlener te noemen!

Ons bedrijf is GMP gecertificeerd voor het vervoer van losgestorte zaad uit o.a. Hongarije. Wij zijn actief in vele Europese landen. In de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Italië rijden we meerdere malen per week.

Op het gebied van warehousing is onze specialiteit het uitpakken van containers en pallettiseren van goederen (food en non-food) om ze vervolgens verder te transporteren naar vele landen in Europa, maar natuurlijk ook voor de Nederlandse markt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zaltbommel Gelderland

Is Vos BV Gebroeders in Toepadweg 12, Zaltbommel Gelderland 5301 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Logistiek diensten in Zaltbommel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaltbommel Logistiek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaltbommel Gelderland, 5301 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816886]