Praktijk voor Logopedie Schermerhorn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Padevoortseallee 32 , 7038 AM Zeddam, Gelderland
De Achterhoek, Montferland

E-mail

Over Praktijk voor Logopedie Schermerhorn

Specialistische hulp bij communicatieproblemen. Vestigingen in 's-Heerenberg en Zeddam. Wij hebben ons gespecialiseerd in logopedische ondersteuning na een beroerte, bij de ziekte van Parkinson of andere neurologische ziektebeelden. Behandelen aan huis op aanvraag van de verwijzend arts.Daarnaast hebben wij ons toegelegd in het behandelen van kinderen met spraak- taalproblemen in de leeftijd van 4 toten met 12 jaar. Voor verdere informatie neemt u even een kijkje op onze website: www.logopedieschermerhorn.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Logopedie Schermerhorn in Padevoortseallee 32, Zeddam Gelderland 7038 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zeddam Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeddam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeddam Gelderland, 7038 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823989]