Roessink Interieurbeplanting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keijenborgseweg 2 A , 7021 KP Zelhem, Gelderland
Bronckhorst, De Achterhoek

E-mail

Over Roessink Interieurbeplanting

Roessink Interieurbeplanting is toonaangevend op het gebied van interieurbeplanting. Het bedrijf levert en verzorgt de interieurbeplanting in de werk- en leefomgeving van uiteenlopende organisaties door heel Nederland. Wij creëren een gezonde werksfeer die een stimulans is voor de mensen die er samenwerken en samenleven. Wij zorgen voor een omgeving waar mensen optimaal presteren en zich toch prettig en ontspannen voelen.

Al sinds 1983 specialiseert Roessink Interieurbeplanting zich op het gebied van interieurbeplanting en binnengroen. Onze gedreven vakmensen hebben dankzij een doorlopend opleidingsprogramma gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken. Daarmee kunnen zij aan de slag met de creatie en het beheer van binnengroen in alle mogelijke disciplines.

Roessink interieurbeplanting is aangesloten bij de branchevereniging VHG en NL greenlabel gecertificeerd.

MVO

Roessink Interieurbeplanting is zich bewust van de verantwoordelijkheid om duurzaam te ondernemen. In onze integrale bedrijfsstrategie komt dit op allerlei vlakken tot uiting. Wij zijn daarmee begonnen bij de bron, het kweken van de projectplanten in onze energieproducerende kassen met ‘zonnepanelen’. De hele bedrijfsvoering is erop gericht CO2 neutraal te werken. Bijvoorbeeld door plagen en ziekten op planten biologisch te beheersen. Onze toeleveranciers toetsen wij op het bezit van een milieubewust keurmerk en de door ons gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk recyclebaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/RoessinkInterieurbeplanting/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zelhem Gelderland

Is Roessink Interieurbeplanting in Keijenborgseweg 2 A, Zelhem Gelderland 7021 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zelhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zelhem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zelhem Gelderland, 7021 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824676]