Logopediepraktijk Buma/Houtman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 1 , 6671 AW Zetten, Gelderland
Betuwe, Overbetuwe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Logopediepraktijk Buma/Houtman

Welkom bij logopediepraktijk Buma/ Houtman

Wij zijn een allround logopediepraktijk en behandelen alle logopedische problemen. Ons team bestaat uit 11 logopedisten en een praktijkondersteuner. Onze logopediepraktijk heeft 6 werklocaties in:

Zetten
Herveld
Bennekom
Veenendaal
Dodewaard
Opheusden

Al onze logopedisten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en onze praktijk is aangesloten bij de NVLF.

Logopedie is voortdurend in beweging. Nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken volgen elkaar in een hoog tempo op en wij volgen deze nauwlettend. Het zorgt ervoor dat we steeds beter in staat zijn de behandelingen passend te maken voor iedereen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk Buma/Houtman in Stationsstraat 1, Zetten Gelderland 6671 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Zetten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zetten Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zetten Gelderland, 6671 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826374]