Looijen Advocatenkantoor Mr C J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bakkerstraat 17 , 6671 AA Zetten, Gelderland
Betuwe, Overbetuwe

E-mail

Over Looijen Advocatenkantoor Mr C J

Advocatenkantoor Looijen is een eenmans-advocatenkantoor, gevestigd te Zetten in de Betuwe.

Mr Looijen heeft zich in de loop van zijn lange juridische carrière breed gespecialiseerd in hoofdzakelijk civiel recht -men denke aan echtscheidingen of persoonlijke zakelijke geschillen- strafrecht, psychiatrische zaken en vreemdelingenrecht. Zijn ervaring strekt zich kortom uit over vele vakgebieden en meerdere decennia aan juridische beroepspraktijk.

Advocatenkantoor Looijen biedt u de persoonlijke aandacht die u nodig hebt bij zaken die u op dat moment al genoeg zorgen geven. U kunt er van op aan dat deze advocaat zich altijd maximaal inzet, voor een eerlijke en betaalbare vergoeding. Mr Looijen is altijd persoonlijk betrokken bij zijn cliënten en kent zijn dossiers altijd door en door. Door de kleine opzet van het kantoor is de toegang tot de advocaat voor cliënten laagdrempelig en is er aandacht voor ook de - soms toch erg belangrijke - details of individuele aspecten van een zaak.

Veel mensen denken dat een advocaat in de arm nemen een kostbare zaak is. Dat hoeft niet zo te zijn. Als uw inkomen bescheiden is, komt u in aanmerking voor een zogenaamde 'toevoeging', wat zoveel betekent als dat de overheid de advocaat betaalt ("pro bono") en u slechts minimaal bijdraagt in de vorm van een inkomensafhankelijke "eigen bijdrage" en soms griffiekosten. Meestal telt dat op tot een voor iedereen te betalen bedrag. De advocaat brengt u dan dus niets in rekening. Mocht u niet in aanmerking komen voor een toevoeging, dan zult u nog blij verrast zijn met de billijke honoraria en uurtarieven van Mr Looijen. Dit kan u uiteindelijk veel geld en emotionele rompslomp besparen!

Wij zijn gemakkelijk te bereiken door onze centrale ligging in Nederland, via snelweg of OV.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Looijen Advocatenkantoor Mr C J in Bakkerstraat 17, Zetten Gelderland 6671 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Zetten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zetten Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zetten Gelderland, 6671 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825181]