Bart Nass Timmerwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bettestraatje 4 , 6905 BK Zevenaar, Gelderland

E-mail

Over Bart Nass Timmerwerken

Bart Nass Aannemers- en timmerbedrijf is een bedrijf met al meer dan dertig jaar ondernemers ervaring. We zijn vooral werkzaam in Gelderland tussen Arnhem en Doetinchem, met opdrachten zowel in de particuliere als zakelijke sector.

In de historie van het bedrijf hebben we een betrouwbare en goede naam opgebouwd in de regio. U bent bij ons op het juiste adres voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Het ambachtelijke, met aandacht voor kwaliteit en details, is daarbij onderscheidend.

Nieuwbouw
We realiseren elke nieuwbouw van welke aard dan ook, zoals woonhuizen, garages en hallen. Deze nieuwbouw komt tot stand, in onderling overleg, met een architect van uw keuze. Heeft u geen architect voor een bepaalde klus, dan verzorgen wij ook het tekenwerk, statische berekeningen, ventilatieberekeningen, aanvraag bouwvergunning enz. Waardoor u tot een resultaat komt, geheel naar uw tevredenheid.

Verbouw
Ook verbouw van uw woonhuis, garage, werkplaats, hal, bedrijfspand, etc. behoort tot onze mogelijkheden. Deze verbouwingen komen tot stand in onderling overleg en als dat overleg is voltooid, naar uw wens, wordt er begonnen met de realisatie van de verbouwing.

Renovatie
Op het gebied van renovatie en restauratie gaan wij geen enkel opdracht uit de weg. Het handhaven van de vakmanschap die vroeger werd uitgevoerd, houden wij hoog in het vaandel. We zullen ook steeds proberen om het allemaal in de oude situatie te herstellen of aan te passen.

Onderhoud
Omtrent het onderhoud van gebouwen bent u bij ons ook op het goede adres. Ook hier geldt dat wij dit uitvoeren met een groot enthousiasme en vakmanschap.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zevenaar Gelderland

Is Bart Nass Timmerwerken in Bettestraatje 4, Zevenaar Gelderland 6905 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Zevenaar Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zevenaar Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zevenaar Gelderland, 6905 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815220]