Rheden sportgemeente van de maand

Door: Droomhuis Makelaardij  20-01-2009
Trefwoorden: Droomhuis, Droomhuis Makelaardij

De gemeente Rheden is in januari sportgemeente van de maand op de website sport-enzo.nl. Dat betekent dat de gemeente en de sportactiviteiten die hier plaatsvinden, deze maand extra aandacht krijgen. Sport-enzo.nl is dé jongerensite op het gebied van sport, gezonde leefstijl en vrijwilligerswerk in Gelderland.

Op sport-enzo.nl staat allerlei nieuws, een actuele evenementenagenda, foto's en filmpjes van activiteiten en een leuke prijsvraag. De website richt zich op sport en bewegen in Gelderland maar ook op gezonde leefstijl en vrijwilligerswerk door jongeren. In januari is Rheden sportgemeente van de maand dus op de website staat een interview met de sportbuurtwerker uit Rheden, een verslag van de laatste activiteiten, foto's en nog veel meer!

Sport-enzo.nl

De website sport-enzo.nl is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. De Gelderse Sport Federatie heeft samen met een aantal jongeren sport-enzo.nl ontwikkeld. Sport-enzo.nl is een onderdeel van de sportieve website www.gelderlandsportland.nl. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.sport-enzo.nl.

Trefwoorden: Droomhuis, Droomhuis Makelaardij