Luteijn Groep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mercurion 3 , 6903 PX Zevenaar, Gelderland

E-mail

Over Luteijn Groep

Luteijn levert al meer dan 35 jaar een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en organisaties, gericht op het realiseren van persoonlijke ontwikkeldoelen en het halen van betere bedrijfsresultaten. Het succes van organisaties wordt bepaald door een paar cruciale factoren; goede mensen vinden, zorgen voor de beste match tussen persoonlijke talenten en de eisen die de functie stelt aan de medewerker. Maar ook een organisatie bieden die deskundig geleid wordt, waar goede mensen geboeid blijven, zich ontwikkelen kunnen, graag werken en trots op zijn. Luteijn levert met haar jarenlange expertise en een gedreven team van deskundige psychologen en consultants een bijdrage aan gezonde organisaties waar het prettig werken is. Dit doet zij door middel van: psychologisch onderzoek, loopbaan- en talentontwikkeling, training, coaching, organisatie advies, werving en selectie. Ook als u afscheid moet nemen van uw medewerker levert Luteijn op maat van de vraag gerichte begeleiding naar ander werk. Luteijn draagt bij aan een effectief personeelsbeleid en doet dat gedegen, betrokken en met een hoge praktische waarde.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Luteijn Groep in Mercurion 3, Zevenaar Gelderland 6903 PX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zevenaar Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zevenaar Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zevenaar Gelderland, 6903 PX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3774610]