Osteopathie Vliet Do-Mro H van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bugel 8 , 6904 PL Zevenaar, Gelderland

E-mail

Over Osteopathie Vliet Do-Mro H van

Hans van Vliet, Osteopaat DO-MRO aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor osteopathie NVO en lid van het register voor osteopathie NRO, zodat uw behandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij de osteopaat op zoek gaat naar de oorzaak van de klachten. Deze oorzaak ligt niet altijd of alleen in het pijnlijke gebied maar er kunnen ook andere plaatsen in het lichaam zijn die het klachtengebied beïnvloeden. Zo kan de oorzaak van rugpijn wel eens liggen in spanningen van de schedel, wervelkolom, voet of een niet goed werkende darm. Via allerlei verbindingen zoals zenuwbanen, de bloedbaan of langs mechanische weg kan het ene deel van het lichaam het andere deel beinvloeden.

Klachten die behandeld worden zijn o.a. rug - en nekklachten, hernia, artrose, migraine, hoofdpijn, sportblessures, rsi, tenniselleboog, vermoeidheid, burn-out, maag- en darmklachten, incontinentie, overgangsklachten, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap. Ook klachten bij baby's en kinderen kunnen bij osteopathie goed helpen, zoals bij baby's voorkeurshouding, afgeplat hoofdje, overmatig huilen en onrust, darmkrampjes, reflux.
Vooral op het gebied van kinderosteopathie en sportblessures volgt Hans van Vliet regelmatige nascholing.
Wat betreft slaapstoornissen deed hij een afstudeeronderzoek, waarbij de effectiviteit van osteopathie op een beter slaappatroon werd aangetoond.

Als u meer informatie wilt of bijvoorbeeld uw klachten in aanmerking komen voor osteopatische behandeling kunt u op de website kijken of eventueel bellen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Vliet Do-Mro H van in Bugel 8, Zevenaar Gelderland 6904 PL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Zevenaar Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zevenaar Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zevenaar Gelderland, 6904 PL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228878]