Smits Mw M G

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Doesburgseweg 57 , 6901 HH Zevenaar, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Smits Mw M G

We willen u in een gemoedelijke sfeer helpen. Toegankelijkheid en betrokkenheid zijn daarvoor heel belangrijk. Het is de bedoeling dat u zich gehoord voelt en dat we ons uiterste best doen om met u mee te denken. Dat wil echter niet zeggen dat we het altijd met elkaar eens zullen zijn.
Het is onze taak om u goede adviezen te geven op het gebied van welzijn en gezondheid. We proberen daarbij onafhankelijk te zijn en goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de geneeskunde. Deze ontwikkelingen volgen we kritisch.

Het spreekuur is ’s morgens van 08.10 uur tot 13.00 uur. In uitzonderingsgevallen kunnen mensen ook aan het eind van de middag komen.
Tussen 10.30 uur en 11.00 uur overleggen de arts en de assistente. Vragen van patiënten worden dan beantwoord, de recepten worden bekeken en ondertekend en de dagplanning wordt gemaakt.

Om die reden vragen we iedereen om vóór 10.30 uur te bellen.
Natuurlijk verwachten we niet dat iedereen onze praktijkindeling uit zijn hoofd kent.
We zijn buiten onze pauzes dan ook de hele dag gewoon bereikbaar en helpen iedereen, ook na half 11. Alleen vragen we dan of u de volgende keer vóór half 11 zou willen bellen.
Tussen 13.00 uur en 14.00 uur hebben we lunchpauze. We zijn dan alleen bereikbaar voor spoedgevallen.
De middag is bestemd voor huisbezoeken en administratie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zevenaar Gelderland

Is Smits Mw M G in Oude Doesburgseweg 57, Zevenaar Gelderland 6901 HH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Zevenaar Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zevenaar Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zevenaar Gelderland, 6901 HH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816328]