Praktijk Leerproblemen & Begeleiding bij Hooggevoeligheid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meidijk 7 , 5305 VJ Zuilichem, Gelderland
Betuwe, Zaltbommel

E-mail

Over Praktijk Leerproblemen & Begeleiding bij Hooggevoeligheid

Als orthopedagoge en G.Z.-Psychologe heb ik ruime ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met dyslexie, dyscalculie en andere leerproblemen.

In mijn werk ga ik uit van een holistische benadering, waarin ik, naast het leren, ook aandacht besteed aan het welbevinden van een kind, zowel fysiek als emotioneel en spiritueel. Steeds vaker combineer ik het geven van remedial teaching met sensitherapie en healing, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van faalangst, onzekerheid of concentratieproblemen. Via sensitherapie en healing komt een kind meer in balans en meer in verbinding met zichzelf, waardoor er ook een betere "ingang" is om met remedial teaching te werken.

Hiernaast begeleid ik ook kinderen en volwassenen in het omgaan met hooggevoeligheid. Ik help om blokkades op te lossen, je energie weer te laten stromen, inzicht te krijgen in je hooggevoeligheid (herkenning en erkenning) en vooral, om weer blij te worden met jezelf.

Sinds 2016 geef ik ook Luisterkind-afstemmingen, waarin je meer helderheid kunt krijgen over jezelf of je kind, over wat voor thema’s er spelen en hoe je hiermee om kunt gaan.

Openingstijden

Ma - Di, Za - Zo
Gesloten
Wo - Do
-
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Call Today

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk Leerproblemen & Begeleiding bij Hooggevoeligheid in Meidijk 7, Zuilichem Gelderland 5305 VJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zuilichem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuilichem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuilichem Gelderland, 5305 VJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815374]