Samenwerking met Magenta MMT B.V.

Samenwerking met Magenta MMT B.V. van Brandweertrainingen Nederland

Door: Brandweertrainingen Nederland  13-06-2007
Trefwoorden: Digitale Oefenregistratie

Brandweertrainingen Nederland B.V. is een samenwerkingsverband van zeven brandweertrainingscentra, verspreid over heel Nederland en elk met hun eigen specifieke specialiteiten. Dit initiatief is voortgekomen uit een behoefte aan trainingsvariatie en -specialisatie vanuit de markt.
Met haar unieke ‘landelijke oefencarrousel’ biedt Brandweertrainingen Nederland B.V. een structureel totaalpakket aan gevarieerde oefenmogelijkheden. Dit totaalpakket kan worden afgewerkt bij meerdere trainingscentra verspreid over meerdere jaren, waarbij deze centra allemaal voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau.
Door de bundeling van de afzonderlijke specialismen in het samenwerkingsverband ontstaat er een verhoging van het trainingsrendement voor de Nederlandse brandweerkorpsen.

Middels de VP Logboek applicatie kunnen persoonlijke ervaringen gedetailleerd en uniform worden vastgelegd. Voor de afzonderlijke deelnemer zijn deze registraties altijd-en-overal inzichtelijk via het Internet, middels een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. De organisatie beschikt daarnaast over uitgebreide mogelijkheden om de oefenresultaten te rapporteren en analyseren.
Vanzelfsprekend geldt deze registratiemogelijkheid niet alleen voor de klanten van Brandweertrainingen Nederland B.V., maar ook voor de klanten van Ambulancetrainingen.nl en Politietrainingen.nl.

Het laatste nieuws vindt u op www.brandweertrainingen.nl

Trefwoorden: Digitale Oefenregistratie