Brasserie 6

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 's Gravenhof 6 , 7201 DN Zutphen, Gelderland

E-mail

Over Brasserie 6

Hotel Zutphen – Hampshire Hotels ????
Hampshire Hotel – Zutphen is zeker een bezoekje waard! Het gezellige en sfeervolle Hampshire Hotel – Zutphen ligt midden in het centrum van de eeuwenoude Hanzestad Zutphen. Het interieur vormt een bijzondere combinatie van architectuur en kunst. In het hotel bevinden zich zowel 17de en 18de eeuwse schilderijen als hedendaagse kunst. Zutphen is dé stad voor wandelingen door de oude binnenstad of fietstochten langs vele mooie plekjes. Check beschikbaarheid en boek direct online.

Kamers & suites
Wil je ook lekker slapen? Probeer de “Royal Auping” bedden in Eden Hotel Zutphen, deze bedden staan garant voor een heerlijke nachtrust. Met 71 kamers en drie luxe suites heb je een ruime keuze in kamers. Onder de nok van het dak, met authentieke 17de eeuwse kapconstructie, bevinden zich suites met elk hun unieke inrichting. Een aantal kamers van het hotel hebben uitzicht op het prachtige ’s- Gravenhof en de Walburgiskerk en hebben een authentieke tint.

Restaurant & bar
Houdt u ook zo van lekker eten? Proef dan de heerlijke gerechten in één van de restaurants in het hotel. Alle drie de restaurants hebben ieder een compleet eigen stijl. Bij Schulten Hues & Friends, in de gewelvenkelder van het hotel, vormen spectaculaire gerechten van bekroonde Nederlandse meester-chefs de menukaart. In het Serrerestaurant komt de geur van vers gebakken croissants de gasten tegemoet voor een heerlijk ontbijt. En bij de trendy Brasserie 6 kunt u genieten van een lunch, diner of een heerlijk Zutphens kopje koffie.

Restaurant & bar
Houdt u ook zo van lekker eten? Proef dan de heerlijke gerechten in één van de restaurants in het hotel. Alle drie de restaurants hebben ieder een compleet eigen stijl. Bij Schulten Hues & Friends, in de gewelvenkelder van het hotel, vormen spectaculaire gerechten van bekroonde Nederlandse meester-chefs de menukaart. In het Serrerestaurant komt de geur van vers gebakken croissants de gasten tegemoet voor een heerlijk ontbijt.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brasserie 6 in 's Gravenhof 6, Zutphen Gelderland 7201 DN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Zutphen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zutphen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zutphen Gelderland, 7201 DN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816676]