Fakro dakramen

Fakro dakramen van Dakramennederland onderdeel van Martin De Beus Bouw En Verbouw

Door: Dakramennederland onderdeel van Martin De Beus Bouw En Verbouw  07-10-2015
Trefwoorden: Montage

Fakro dakramen: Als dakramenspecialist zijn wij Fakro montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de training bij Fakro. Wilt u een nieuw dakraam of een dakraam vervangen? Bent u op zoek naar raamdecoratie? Wij als dakramenspecialist bieden u de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie. Velux – Fakro – Roto dakramen zijn vermeld op deze site. Hiervoor geldt: Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen. Prijzen zijn incl.: • Dakvenster • Gootstuk voor pannen dak en waterkerend manchet • Afwerking • Pannen slijpen indien van toepassing • Afvoeren afval. • Montage • BTW Buiten een straal van 15 km rondom Zutphen rekenen wij € 0,40 p.km. aan reiskosten. Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij deze prijs inbegrepen. Wij gaan er vanuit dat u de vloer, trap en evt. meubels zelf zult afdekken. Geen kosten opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van Asbest houdende materialen. Geen kosten opgenomen voor het verplaatsen van elektra, CV, gas en waterleiding. Vraag een Gratis en Vrijblijvende OFFERTE DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw Martin de Beus K. v/d Coppellostraat 20 7204HX Zutphen t: 0642812803 / 0575542983 e: info@martindebeus.nl

Trefwoorden: Montage

Contact Dakramennederland onderdeel van Martin De Beus Bouw En Verbouw

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Dakramennederland onderdeel van Martin De Beus Bouw En Verbouw

Aannemer Martin de Beus Bouw en Verbouw Zutphen van Dakramennederland onderdeel van Martin De Beus Bouw En Verbouw thumbnail
31-01-2011

Aannemer Martin de Beus Bouw en Verbouw Zutphen

Dus zoek u een Klussenbedrijf, Aannemer of Bouwbedrijf in en om Zutphen,Warnsveld, Gelderland, Overijssel of ergens anders in Nederland neem dan contact met ons op.


31-01-2011

Bouwen met garantie Martin de Beus Bouw en Verbouw Zutphen

Wij werken veelal in Zutphen, Warnsveld en Omgeving, natuurlijk ook in de rest van Gelderland, Overijssel en geheel Nederland.


Martin de Beus Dakramennederland Zutphen van Dakramennederland onderdeel van Martin De Beus Bouw En Verbouw thumbnail
31-01-2011

Martin de Beus Dakramennederland Zutphen

Dakramen vervangen en nieuw plaatsen Velux-Fakro-Roto Martin de Beus Bouw en Verbouw uit Zutphen is een merk onafhankelijke montagepartner! Als dakramenspecialist zijn wij Velux, Fakro en Roto montagepartner, wij volgen ieder jaar weer de trainingen bij deze bedrijven zelf. Dus bent u op zoek naar een zolderraam rolgordijn of juist naar dakraam verduistering van uw zolder??? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij u bieden.


31-01-2011

Raamdecoratie Martin de Beus Bouw en Verbouw

Proflink: Velux een betrouwbare offerte en een deskundig advies.


31-01-2011

Velux producten Martin de Beus Bouw en Verbouw Zutphen

Wij zijn Velux Specialist en leveren en plaatsen alles op het gebied van Velux