EHBO Zutphen Vereniging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Strawinskystraat 2 , 7204 PR Zutphen, Gelderland

E-mail

Over EHBO Zutphen Vereniging

De EHBO-vereniging te Zutphen verzorgt EHBO-opleidingen voor diploma of certificaat, verzorgt vervolgcursussen, zorgt voor het bemannen van een EHBO post bij evenementen en sportwedstrijden.

Ook zorgen wij voor begeleiding van EHBO'ers of BHV'ers binnen uw bedrijf of instelling. Naast docenten heeft de vereniging het genoegen om met goed opgeleide LOTUS mensen te mogen werken. Deze lotus mensen zijn in de praktijklessen een grote steun zowel voor de cursist als ook voor de docent.

Zo leiden wij niet alleen volwassenen op voor het eenheidsdiploma EHBO, maar ook voor het certificaat Hulpverlening, en het certificaat bedrijfshulpverlening.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zutphen Gelderland

Is EHBO Zutphen Vereniging in Strawinskystraat 2, Zutphen Gelderland 7204 PR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zutphen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zutphen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zutphen Gelderland, 7204 PR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816788]