Herfstfair Orangerie Ruurlo

Herfstfair Orangerie Ruurlo van Hampshire Hotel Avenarius

Door: Hampshire Hotel Avenarius  06-07-2011
Trefwoorden: Fietsen

 

Een fair met aandacht voor de goede dingen in het leven. Met de Orangerie en Kasteel Huize Ruurlo als betoverend decor, zullen diverse participanten u laten genieten van de herfst in de Achterhoek! Herfstfair in de tuinen van kasteel Ruurlo en de Orangerie. Zowel op culinair gebied als life-style. Alle deelnemers komen met liefde voor het vak!

U kunt letterlijk en figuurlijk de herfst komen proeven bij de diverse deelnemers. U vindt op de fair de laatste trends op het gebied van mode, huis en tuin, bijzondere sieraden, heerlijke delicatessen, brocante voor in en rondom uw huis is er een ruime keuze aan stijlvolle decoracties en groenideeen. En heeft u trek van al dat moois gekregen? Dan kunt u in de Orangerie en op het terras genieten van een uitstekend verzorgt hapje en drankje (Catering wordt exclusief verzorgd door Hampshire Hotel Avenarius).

Wilt u meer informatie over de herfstfair of wilt u zich aanmelden als standhouder? Neem dan contact op met het organisatie team van de fair of klik aan de rechterkant op "standhouders informatie" bij weblinks.

Trefwoorden: Fietsen

Contact Hampshire Hotel Avenarius

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Hampshire Hotel Avenarius

Lente fair Orangerie Ruurlo van Hampshire Hotel Avenarius thumbnail
18-03-2012

Lente fair Orangerie Ruurlo

Wij heten u van harte welkom op onze Lentefair bij de Orangerie Ruurlo op 24   en 25 maart as.   want daar kunt u de inspiratie op de doen voor de komende maanden van het jaar.


Openlucht Biosoop - Kasteeltuin Orangerie Ruurlo van Hampshire Hotel Avenarius thumbnail
06-07-2011

Openlucht Biosoop - Kasteeltuin Orangerie Ruurlo

 Genieten van een goede film op een unieke locatie in Ruurlo!