Hoogwerkers Kamphuis BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loohorst 7 , 7207 BL Zutphen, Gelderland

E-mail

Over Hoogwerkers Kamphuis BV

Kamphuis hoogwerkers B.V. is een professioneel familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van hoogwerkerverhuur.

Met deze ervaring willen wij u graag van dienst zijn. Kamphuis Hoogwerkers is gespecialiseerd in (vracht)auto hoogwerkers tot wel 72 meter werkhoogte. Het goed opgeleide bedieningspersoneel brengt u veilig op de gewenste hoogte vanwaar u uw werkzaamheden comfortabel kunt uitvoeren. De toepassingsgebieden zijn zeer divers; van allerhande montagewerkzaamheden, tot glasbewassing en boomverzorging.

Naast autohoogwerkers heeft Kamphuis Hoogwerkers B.V. een ruim aanbod spin/rups hoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Sinds april 2004 beschikt Kamphuis hoogwerkers b.v. over een VCA*-systeem voor het realiseren van veiligheidsbeheersing conform de richtlijnen. Het systeem geldt voor het bedienen van hoogwerkers en constructie schilderwerk. Het VGWM (veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu) beleid zorgt ervoor dat wij een zo veilig mogelijke werkomgeving bieden voor zowel ons personeel als de klant en op een verantwoorde manier omgaan met het milieu.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cranes & Lifts

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zutphen Gelderland

Is Hoogwerkers Kamphuis BV in Loohorst 7, Zutphen Gelderland 7207 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zutphen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zutphen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zutphen Gelderland, 7207 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825042]