Poedercoat Techniek Holtslag

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zweedsestraat 5 , 7202 CK Zutphen, Gelderland

E-mail

Over Poedercoat Techniek Holtslag

Holtslag Straal en Poedercoat techniek BV.

Holtslag is een jong en dynamisch bedrijf wat zich richt op het afleveren van top kwaliteits producten. Dit vind u terug in het werk wat grootendeels met de hand gebeurd om optimale controle te hebben over de kwaliteit. Er wordt een verschijdenheid aan diensten geboden, dit betekend dat iedere klant zijn eigen afspraken heeft en daardoor ook het werk precies op maat afgeleverd wordt.

Stralen en Coaten
Allereerst komen de materialen (zie overzicht ondersteunde materialen) binnen en worden deze voorbereid voor het Coaten. Dit gebeurd door ze te stralen.
Het stralen gebeurd met de hand omdat dit het beste resultaat geeft. Ook de moeilijke plaatsen krijgen op deze wijze een perfecte behandeling en dat levert een perfect en gelijkmatig resultaat op.

Na het stralen worden de materialen voorbereid op het coaten. Het blanke materiaal wordt ontdaan van de resten stof van het stralen.
Hierna wordt er gestart met coaten. Dit betekend dat er wederom met de hand poeder wordt aangebracht waarna het in de oven om het materiaal wordt gesmolten. Dit kan tot een maximum van drie lagen zonder verlies van schoonheid op het materiaal.

Door het hele procedé met de hand te laten plaatsvinden en daarna een grondige controle uit te voeren over het product is er altijd een 100% kwaliteitsgarantie.
Hier lijdt de snelheid echter niet onder, door te werken met professionals is het mogelijk zeer snel te werken en te leveren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Linings & Coatings

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Poedercoat Techniek Holtslag in Zweedsestraat 5, Zutphen Gelderland 7202 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zutphen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zutphen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zutphen Gelderland, 7202 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746858]