Winterschilder 2012

Winterschilder 2012 van Schildersbedrijf Wim Lenselink

Door: Schildersbedrijf Wim Lenselink  05-12-2012
Trefwoorden: Renovatie, Glas, Verf

Schildersbedrijf Wim Lenselink is hèt schildersbedrijf voor woningen en bedrijfsgebouwen. Wij schilderen zowel binnen als buiten en zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen (onderhoud). Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in spuitwerk en wandafwerking. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden deskundig advies en degelijk vakmanschap. Wim Lenselink is betrokken vanaf de offerte tot en met de uitvoering van de werkzaamheden; u heeft dus altijd één aanspreekpunt. Hierdoor zijn wij flexibel en efficiënt en zijn onze prijzen bijzonder concurrerend.

Winterschilder 2012/2013Ook deze winter geven wij weer een aantrekkelijke winterschilderkorting op al uw binnenschilderwerk, behang & spuitwerk. De korting geldt van 12 november 2012 t/m 29 maart 2013. Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Bel of mail ons voor een afspraak op 0575 462319 of Wij werken ook in de kerstvakantie.

Trefwoorden: Behang, Glas, Muurverf, Muurverfspuiten, Onderhoudsschilderwerk, Renovatie, Saus, Schilder, Schildersbedrijf, Schilderwerk, Spuiten Van Muurverf, Verf, Voorzetraam, Winter-schilder,

Contact Schildersbedrijf Wim Lenselink

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share