Bestel nu de Burtons Angels Kalender

Bestel nu de Burtons Angels Kalender van Zutphens Persbureau

Door: Zutphens Persbureau  04-08-2009
Trefwoorden: Kalender, Burton, Autobedrijf Schoolderman

Met de kalender hopen de Burtons Angels geld te verdienen voor het project. De bedoeling is dat zij hun Burton, die ze bouwen op het onderstel van hun Citroën Dyane, in 2011 op de AutoRAI onthullen.
Iedereen die het project sponsort met 25 euro kan zo’n unieke kalender ontvangen. Het gaat om een full colour jaarkalender voor 2010 op A3-formaat. ‘We verklappen nog niet teveel’, vertelt De Heus, ‘maar ik kan wel vermelden dat de Burtons Angels op een verrassende wijze in beeld zijn gebracht. We hebben de kalender daarom als titel “Dromen van Burtons Angels” meegegeven.’ De vrouwen zeggen zich te hebben laten inspireren door de Pirelli-kalenders, ‘maar deze kalender kan ook op kantoor hangen’, verzekert De Jager.

Bestelling
Om in aanmerking te komen voor zo’n unieke kalender kunnen mensen een mailtje sturen naar burtonsangels@gmail.com met daarin hun naam, adres en telefoonnummer en het bedrag waarmee ze het project willen sponsoren. Dit bedrag kan gestort worden op rekeningnummer 74.78.03.021 (ING Bank) t.n.v. K. de Jager/F. de Heus te Zutphen. Zodra de bestelling en het geld ontvangen zijn, krijgen de bestellers bericht over waar ze de kalender kunnen afhalen. De kalenders kunnen, tegen vergoeding van de verzendkosten, ook verstuurd worden. Vanaf 1 september zijn de kalenders ook te koop bij Autobedrijf Schoolderman aan de Halvemaanstraat in Zutphen, waar de Burtons Angels hun auto bouwen.
Op de website www.burtonsangels.nl staan nog veel meer mogelijkheden om de Burtons Angels te steunen, waaronder promotie tijdens de AutoRAI 2011.

Het Burtons Angels Project is te volgen op www.burtonsangels.nl.

[fotobijschrift PVG.090721.06.jpg] Een voorbeeld van een foto uit de kalender: Fiona de Heus en Karen de Jager als Peters Angels, met Peter Schoolderman van het autobedrijf waar de Burtons Angels hun Burton bouwen. (foto Patrick van Gemert / Zutphens Persbureau)

Trefwoorden: Autobedrijf Schoolderman, Burton, Burtons Angels, Kalender, Zutphens Persbureau,