Gezocht: franchisenemers voor belastingadvies

Door: Zutphens Persbureau  24-07-2009
Trefwoorden: Verzekeringen, Belastingadvies, Franchise

In de afgelopen 5 jaren heeft VRB Belastingadviseurs (www.vrbadvies.nl) een sterke groei doorgemaakt en heeft inmiddels een sterke positie op het terrein van goudenhanddruk-advisering en het oprichten van (stamrecht) BV’s.
In haar dienstverlening werkt VRB met het aanbieden van diensten in productvorm zoals: BVCompleet en JaarrekeningPlus. Voor het aanbieden van deze diensten en producten zoekt VRB Belastingadviseurs financieel-advieskantoren die naast hun eigen dienstverlening onder de naam van VRB Belastingadviseurs naar buiten willen treden. VRB zorgt hierbij als samenwerkingspartner / franchisegever voor de fiscale en juridische ondersteuning, de administratieve afhandeling en een (groot) gedeelte van de leads. Eventueel is het de franchisenemer toegestaan om deze zelfde leads te gebruiken voor haar eigen (assurantie)dienstverlening.

VRB Belastingadviseurs heeft inmiddels kantoren in Utrecht, Naarden, Zeist, Maarssen en Den Haag. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Pim van Rijswijk, oprichter van VRB Belastingadviseurs, om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.

Voor meer informatie: 0346-555797 of op www.vrbadvies.nl.

Trefwoorden: Assurantiën, Belastingadvies, Franchise, Verzekeringen