RoDo Media en Zutphens Persbureau beleven geslaagd open huis

Door: Zutphens Persbureau  17-11-2008
Trefwoorden: Www.zutphenspersbureau.nl

Het open huis gaf mensen de gelegenheid om nader kennis te maken met de twee bedrijven, die elkaar in hun dienstverlening prima aanvullen. RoDo Media is toegankelijk full service communicatiebureau dat gespecialiseerd is in grafisch ontwerp, media-advies en het uitgeven van onder meer nieuwsbrieven en tijdschriften. Zutphens Persbureau zorgt voor de inhoud – tekst én fotografie – voor dergelijke uitgaven, zoals websites, brochures en jaarverslagen.
Tijdens het open huis kon iedereen meteen de fotostudio van Zutphens Persbureau zien, die uitermate geschikt is voor product- en portretfotografie.

Omdat op 1 november Zutphens Persbureau zijn verjaardag vierde (de negende al weer), was gekozen om het open huis op deze dag te houden. Fotograaf Patrick van Gemert had een foto-expositie verzorgd, waar veel mensen belangstelling voor hadden. De foto’s gaven een beeld van de fotografie van het afgelopen jaar. Tevens werd tijdens deze middag de nieuwe folder van Zutphens Persbureau, vormgegeven door RoDo Media, gepresenteerd.

Trefwoorden: Www.zutphenspersbureau.nl