Gemeente De Fryske Marren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herema State 1 , 8501 AA Joure, Fryslân

E-mail

Over Gemeente De Fryske Marren

Gemeente De Fryske Marren is een krachtige plattelandsgemeente met ruim 50.000 inwoners, een afwisselend landschap, een rijke historie en veel recreatiemogelijkheden.

De Fryske Marren telt precies één stad; en dan meteen de kleinste der elf Friese steden: Sloten. Maar er zijn meer mooie plaatsen. Wat dacht u van de 'vlecke' Joure, met het karakter van een kleine sfeervolle stad en als zichtbare bakermat van Douwe Egberts zeker een bezoekje waard. Een vlecke is een dorp dat het predicaat ‘dorp’ ontgroeid is. Vaak had zo’n plaats een aantal stadse rechten, die een ‘gewoon’ dorp niet had. Ook Balk en Lemmer zijn vlecken. Lemmer is een gezellige watersportplaats. Het sfeervolle centrum van Balk kent landelijke bekendheid door haar ligging aan de Elfstedenroute. Het riviertje de Luts loopt dwars door het centrum.

Op onze website vindt u alle informatie voor inwoners, ondernemers, verenigingen en bezoekers van gemeente De Fryske Marren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/gemeenteDFM

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Joure Fryslân

Is Gemeente De Fryske Marren in Herema State 1, Joure Fryslân 8501 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Joure Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Joure Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818329]