Gemeente Harlingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstraat 35 , 8861 BD Harlingen, Fryslân

E-mail

Over Gemeente Harlingen

De gemeente ligt in het westen van de provincie Friesland aan de Waddenzeekust en bestaat uit de historische havenstad Harlingen en twee landelijke dorpen, Midlum en Wijnaldum. De oppervlakte van de gemeente is 38.768 ha, waarvan 2.519 ha land en 36.108 ha zee. De gemeente Harlingen heeft ongeveer 16.000 inwoners.

Van welke kant u de stad ook nadert, altijd is het markante silhouet met de twee stadstorens van verre te zien. Midden in de ruimte van zee, land en lucht. Harlingen is altijd sterk verbonden met de zee en de scheepvaart. In de Noorderhaven en de Zuiderhaven, midden in de stad, heerst eb en vloed.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Harlingen in Voorstraat 35, Harlingen Fryslân 8861 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Harlingen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harlingen Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819918]