Gemeente Stede Broec

Afdrukken

Is Gemeente Stede Broec incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Middend 2 , 1611 KW Bovenkarspel,

E-mail

Over Gemeente Stede Broec

U overweegt (of heeft al besloten) om met uw kind in ons zwembad verder te gaan voor het zwem-ABC, terwijl hij/zij in een ander zwembad is begonnen met zwemles. U bent welkom bij ons. Om de leerling op het juiste niveau te kunnen inpassen moet hij/zij een keer voorzwemmen. Dit voorzwemmen gebeurt op donderdag of vrijdag tussen 16.30 en 18.00 uur. De kosten van het voorzwemmen kunt u op onze tarievenlijst vinden. Als de leerling het A- en/of B-diploma al heeft en verder wil gaan voor het volgende diploma hoeft hij/zij niet voor te zwemmen. De leerling kan dan meestal direct verder lessen. Voor het voorzwemmen moet u telefonisch (0228-512853) of aan de kassa een afspraak maken

Is Gemeente Stede Broec in De Middend 2, Bovenkarspel 1611 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3756268]