Gerard's Remake

Afdrukken

Is Gerard's Remake incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sterremos 6 , 3904 JW Veenendaal,

E-mail

Over Gerard's Remake

Alle producten en woonaccessoires die wij leveren worden in Veenendaal gemaakt, of het nu gaat om een sloophouten of steigerhouten tijdschriftenrek, krijtbord van oud hout, bankjes van steigerhout, krukjes of trapjes, wij maken alles in eigen beheer en zijn bijna altijd eigen ontwerpen. Bij het ontwerp letten wij speciaal op de puurheid landelijke details. De materialen die wij gebruiken zijn voornamelijk oude herbruikbare materialen,zoals oud hout, vloerenhout, oude steigerplanken, maar ook oude industriële voorwerpen en b.v. steenschotten. Deze hebben van zich zelf al vaak een landelijke uitstraling en onze toegevoegde waarde is om de producten zo te maken dat het bij uw situatie aansluit. Op deze site treft u veel producten aan maar wij kunnen ook speciaal voor u maatwerkproducten maken/leveren

Is Gerard's Remake in Sterremos 6, Veenendaal 3904 JW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hout diensten in Veenendaal beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Hout per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3753018]