Germeraad Makelaars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieter Jellessingel 9 , 9051 BV Stiens, Fryslân

E-mail

Over Germeraad Makelaars

Welkom bij Germeraad Makelaars

NVM Makelaardij Germeraad Makelaars in Stiens is een kantoor met gespecialiseerde vakmensen op het gebied van verkoop en aankoop, huur en verhuur en het taxeren van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed.

Uw woning verkopen, taxeren, aankopen in Stiens, Marrum, Hallum, Sint Annaparochie, Leeuwarden of Noordwest Friesland, bij ons bent u aan het goede adres!

Germeraad Makelaars heeft zich sterk ontwikkeld en houdt zich bezig met alle vormen van onroerende zaken in de woning- en bedrijfsmakelaardij.

"Door onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip in de regio. In de ruim 25 jaar van ons bestaan hebben wij al veel mensen begeleid bij de aan- en verkoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Onze gecertificeerde makelaars/taxateurs o.z. kennen de markt door en door, weten waar u op moet letten en geven u advies omtrent juridische en bouwkundige aspecten."

Ook zijn wij deskundig op het gebied van grond- en onteigeningszaken.
Wij, als NVM Makelaar, hebben dan ook alle kennis in huis om u goed van dienst te kunnen zijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/germeraadengermeraad
Twitter: https://twitter.com/pietergermeraad

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Stiens Fryslân

Is Germeraad Makelaars in Pieter Jellessingel 9, Stiens Fryslân 9051 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hypotheekadvies diensten in Stiens Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stiens Hypotheekadvies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827165]