Gezondheidspraktijk Weet Hoe Jij Leeft

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Sminiaweg 25 B , 9064 KC Aldtsjerk, Frater

E-mail

Over Gezondheidspraktijk Weet Hoe Jij Leeft

Door tijdig en regelmatig je gezondheidstoestand te laten onderzoeken kun je waar nodig preventief stappen zetten om erger te voorkomen. Een dergelijk onderzoek is zeker aan te bevelen als je vage klachten hebt of weing energie.

Doorbraak in Gezondheidsmetingen
De laatste jaren is er een nieuwe technologie ontwikkeld die zeer snel en objectief op celniveau een overzicht geeft van het functioneren van alle organen en hun samenwerking. Het meest compleet is daarin het ES Teck systeem. Met zes electroden en een zogenaamde probe geeft het een compleet beeld van: darm- en leverfunktie, spijsvertering, verzuring; voeding: opname, intolerantie, tekorten; diabetes gerichte klachten; hormoonhuishouding; schildklierwerking; lymfeklieren; hersenen, zenuwstelsel; stofwisselingstoestand; hart en bloedvaten en -druk; cholesterolspiegel; blaas- prostaatwerking; vocht- zuurstofopname; leefstijl, over/ondergewicht en beweging; energiebalans.

Verstoring van de balans en ziektebeelden
Veel voorkomend zijn bijvoorbeeld darmklachten, slechte stoelgang en opname van bepaalde voedingsstoffen, vermoeidheid of jeuk, maar ook vage klachten waar men bij doktersbezoek niet verder meekomt. Ook te langzame schildklierwerking komt regelmatig voor, wat niet blijkt uit een regulier bloedonderzoek en dit kan wel het gebrek aan energie verkalren. Een ander voorbeeld is een beginnende insulineresistentie die op termijn kan leiden tot diabetes 2.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult met het ES Teck apparaat geheel of grotendeels. Ik ben lid van de medische beroepsvereniging MBOG. Indien nodig verwijs ik je door naar een specialist.

Gretha Galama is orthomoleculair therapeut en voedingscoach. Haar grote passie is mensen te ondersteunen om zo gezond mogelijk te blijven. Zij heeft al vijfentwintig jaar een gezondheidspraktijk aan huis en zij heeft dertig jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg.
Gretha vertelt enthousiast: " Sinds 2011 werk ik met het ES Teck systeem.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr - Zo
Gesloten
Di, Do
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Aldtsjerk Frater

Is Gezondheidspraktijk Weet Hoe Jij Leeft in Van Sminiaweg 25 B, Aldtsjerk Frater 9064 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dieet diensten in Aldtsjerk Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Aldtsjerk Dieet per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825834]