180s handschoenen de perfecte oplossing voor koude handen!

180s handschoenen de perfecte oplossing voor koude handen! van Gidion

Door: Gidion  28-11-2007

Door het Exhale Heating System, kunnen de handen warm geblazen worden zonder dat de handschoenen uitgedaan worden. Je blaast in een ventiel op de handschoen, waardoor de warme adem langs je handen en vingers gaat. De handschoenen zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Ook is er een speciale serie voor kinderen met vrolijke kleuren en designs.

Naast de handschoen met het unieke systeem, is er ook een nieuwe handschoen toegevoegd aan het assortiment van 180s: De convertible Glove.
Het is een handschoen die uniek is door het verwijderbare water- en windproof kapje. De handschoenen zijn in drie soorten leverbaar. De `Convertible Snowsport´, `Convertible Training´ en de `Convertible Running´ handschoen. De Convertible Running is dé handschoen voor de hardloper. Een handschoen die minder warm is dan de andere twee soorten, maar biedt de warmte en comfort die een hardloper nodig heeft. De Convertible Training is een warmere handschoen die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld wandelaars en nordic walkers. De Convertible Snowsport is een soft fleece versie en de warmste van deze drie. Deze handschoen iedt de optimale warmte en comfort voor dagelijks gebruik bij een wandeling.