Gitaarwerk

Afdrukken

Is Gitaarwerk incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spangahoekweg 40 , 8482 JH Spanga,

E-mail

Over Gitaarwerk

Welkom op onze website. Peter Asmussen, eigenaar van Gitaarwerk, is al vanaf de 60′er jaren gefascineerd door de gitaar. Zijn ervaring als muzikant/gitarist en de drang om het instrument steeds weer te verbeteren, liggen aan de basis van zijn bedrijf. Gitaarwerk is van start gegaan in 2007 sindsdien hebben al vele muzikanten de weg gevonden naar Gitaarwerk. Waarom Gitaarwerk? Gitaren zijn grotendeels van hout vervaardigd. Hout is een natuurproduct en blijft reageren op temperatuur en luchtvochtigheid. Daarom is zorgvuldige aandacht voor het instrument van belang. Voor optimale klank en bespeelbaarheid van het instrument is periodiek onderhoud belangrijk. Immers een goed onderhouden gitaar zal het speelgenot vergroten! Gitaarwerk helpt u graag vakkundig met: afstellen van nieuwe en gebruikte gitaren. herstel van slijtage en schade. verbeteren van klank en bespeelbaarheid. persoonlijke aanpassingen en bouw van elektrische (bas)gitaren naar wens. Gezamenlijk nemen we de tijd om alle

Is Gitaarwerk in Spangahoekweg 40, Spanga 8482 JH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3787927]