Maak online échte kerst foto kaarten

Maak online échte kerst foto kaarten van Goededoelenkaartje

Door: Goededoelenkaartje  05-12-2007
Trefwoorden: Foto, Kerst, Kerstkaarten

Altijd al je eigen foto kaart voor kerst willen maken en versturen? Dat kan! Op Goededoelenkaartje.nl kun je jouw eigen unieke kerst fotokaarten maken.

Heb je een prachtige foto van een winterlandschap, of een uniek kiekje van je huisdier of de kleinjes? Dan wil je die vast op je kerstkaarten zetten. Zelf plakken en knippen kan uiteraard, maar het kan nog veel sneller en goedkoper. Op Goededoelenkaartje.nl kun je namelijk in 4 eenvoudige stappen stappen je eigen kerst foto kaarten maken. Mooier kun je jouw naasten toch geen fijne kerst wensen? En wat nog mooier is, is dat je met het maken en versturen van je kaartje automatisch doneert aan een goed doel. Met jouw kerstwens komen dus ook wensen van anderen uit. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


Moeilijk? Nee!
Je denkt misschien dat jouw eigen kerst foto kaarten maken lastig is. Maar ook al kun je niet goed met computers en internet overweg, een kerstkaart maken op Goededoelenkaartje.nl werkt eenvoudiger dan je denkt. In vier eenvoudige stappen is je fotokaart al onderweg naar jouw familie, vrienden of kennissen:

• Bij de eerste stap kies je het goede doel waar je jouw automatische bijdrage aan wilt geven,
• Bij stap 2 selecteer je jouw eigen favoriete foto,
• Vervolgens schrijf je bij stap 3 wat jij jouw naasten wens voor kerst,
• Bij stap 4 nog even het adres noteren en klaar ben je met het maken van jouw foto kaart.

De kaart wordt vervolgens gedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier en door de postbode bij jouw geadresseerde door de brievenbus gegooid. Wil je jouw kaart in één keer naar meerdere mensen sturen? Ook dat kan door eenvoudig een adressenbestand te selecteren.

Welke goede doelen?
Via Goededoelenkaartje.nl steunt je met het maken en versturen van jouw foto kerstkaarten één van de volgende goede doelen: Amnesty International, War Child, Unicef, SOS-Kinderdorpen, Het Nederlandse Rode Kruis, STOP AIDS NOW!, het Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, KWF Kankerbestrijding, Nationale vereniging de Zonnebloem en De Nederlandse Hartstichting.

Is een kaartje van Goededoelenkaartje duurder omdat ik een goed doel steun?
Door jouw fotokaarten te maken en versturen via Goededoelenkaartje steun je automatisch het goede doel. Daarom is een kaartje echter niet duurder dan bij andere aanbieders. Een kaart kost slechts € 1,99 inclusief verzendkosten. Hiervan gaat direct 1 euro naar het goede doel. Bestel je een set van 10 kerstkaarten a € 9,95 dan gaat er € 5,- naar het goede doel. Duur is het dus zeker niet en je hebt echt een unieke kaart. En belangrijk is natuurlijk dat je daarmee gelijk anderen helpt. Een mooie kerstgedachte!

Direct jouw foto kaarten maken?
Zoals gezegd gaat het maken van een eigen kerst foto kaarten erg eenvoudig en snel. Wil jij ook een unieke kerstkaart en direct een goed doel steunen? Ga dan gelijk aan de slag via www.goededoelenkaartje.nl

Trefwoorden: Foto, Fotokaarten, Kerst, Kerstkaarten

Contact Goededoelenkaartje

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share