Online echte ansichtkaarten maken en versturen

Online echte ansichtkaarten maken en versturen van Goededoelenkaartje

Door: Goededoelenkaartje  15-12-2007
Trefwoorden: Foto, Maken, Ansichtkaarten

Wilt u gemakkelijk en snel unieke ansichtkaarten maken? Dat kan vanaf nu online via Goededoelenkaartje.nl. U kunt kiezen uit één van de kaarten uit een leuke collectie of u kiest uw eigen foto voor de voorkant van uw echte ansichtkaart. En met het maken en versturen van uw ansichtkaart, steunt u automatisch het goede doel.

Maak direct uw eigen ansichtkaarten of lees nog even verder hoe Goededoelenkaartje.nl werkt.

Hoe werkt Goededoelenkaartje.nl?
Goededoelenkaartje.nl biedt u de mogelijkheid online echte ansichtkaarten te maken. Deze kaarten kunt u helemaal op maat maken zoals een echte ansichtkaart uit de winkel en wordt vervolgens gedrukt op zeer hoge kwaliteit ansichtkaart papier en door de postbode op het gewenste adres bezorgd.
Per kaartje van € 1,99 gaat er direct 1 euro naar het goede doel van uw keuze. En kiest u er voor om direct een setje van 10 ansichtkaarten te maken, dan gaat er € 5,- naar het goede doel van uw keuze. Deze prijzen zijn inclusief portokosten!

U kunt zelf bepalen op welke dag u het kaartje wilt laten bezorgen. Op werkdagen vóór 13.00 uur gemaakt, betekent de volgende dag bezorgt. Maar u kunt ook uw kaarten klaarzetten zodat ze op een andere datum bezorgd worden. Handig, want dan hoeft u nooit meer een verjaardag te vergeten. Wanneer u een setje ansichtkaarten maakt, worden deze eerst bij u thuis bezorgd. Zo kunt u ze zelf versturen wanneer en naar wie u wilt.

Welke goede doelen?
Via Goededoelenkaartje.nl steunt u met het maken en versturen van uw ansichtkaart één van de volgende goede doelen: Amnesty International, War Child, Unicef, SOS-Kinderdorpen, Het Nederlandse Rode Kruis, STOP AIDS NOW!, het Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, KWF Kankerbestrijding, Nationale vereniging de Zonnebloem en De Nederlandse Hartstichting.

Direct een ansichtkaart maken en versturen
Een ansichtkaart maken en versturen via Goededoelenkaartje.nl is zo gedaan. In vier eenvoudige stappen is uw kaartje al gemaakt en onderweg met de postbode. U kunt bij stap 1 zelf het goede doel kiezen waar u de automatische bijdrage aan wilt doen.

Direct uw eigen ansichtkaarten maken

Trefwoorden: Ansichtkaarten, Foto, Maken

Contact Goededoelenkaartje

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share