Goody's American Steakhouse Eatin' & Drinkin'

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marktstraat 2 , 7511 GD Enschede, Overste

E-mail

Over Goody's American Steakhouse Eatin' & Drinkin'

Velen hebben ons sinds de opening in april 2005 al ontdekt. Zij komen nog steeds om te genieten van de culinaire hoogstandjes van onze chefkok en zijn mensen. De inrichting is enerzijds klassiek (Hollywood jaren ’50 en ’60), anderzijds ook modern. De foto’s op deze site geven u een impressie. Ook de inleiding van onze menukaart vertelt u meer over onze Amerikaanse keuken en (huis)stijl.

Alles samen bepaalt uiteindelijk de ambiance die de zaak uitademt. Graag willen wij u daar deelgenoot van maken. Zoals een goed steakhouse betaamt staan er natuurlijk volop steaks van uitstekende kwaliteit op de kaart. Naast de steaks staan ook vis en diverse klassiekers op de kaart. Kijkt u maar eens onder menu.

De open keuken geeft u bovendien het vertrouwen dat de gerechten (h)eerlijk worden bereid. De smaakpolitie van het gelijknamige SBS 6 programma heeft dat recentelijk bevestigd.

Met ruim 70 zitplaatsen hebben we meestal wel plek voor u. Het is echter raadzaam te reserveren. Behalve telefonisch kan dat ook heel eenvoudig per e-mail via het kopje “contact”. Wanneer u uw telefoonnummer daarbij achterlaat bellen of mailen wij u binnen 24 uur terug om de reservering te bespreken.

Tot gauw bij Steakhouse Goody’s Eatin’ & Drinkin’.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do - Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overste

Is Goody's American Steakhouse Eatin' & Drinkin' in Marktstraat 2, Enschede Overste 7511 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Enschede Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766266]