Gorsel

Afdrukken

Is Gorsel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oberonlaan 10 , 3318 EN Dordrecht,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gorsel

van Gorsel jachtbemiddeling: uw adres voor voordelige zeilschepen. We hebben reeds honderden bemiddelingen in het buitenland met succes gedaan. Een aantal van deze kopers kunt u bellen. Vraag ze gerust hoe het hen is vergaan en of ze tevreden zijn. Vaak zijn onze prijzen die wij voor u kunnen maken 30% lager dan de in Nederland geldende prijzen. Desalniettemin zijn de schepen goed tot zeer goed uitgerust. Veel van onze klanten laten hun schip na aankoop liggen om een eerste vakantie in het Middellandse zeegebied te varen. Wij zorgen in zo'n geval ook voor een ligplaats en bewaking van uw schip. Beperkt verhuur van uw schip aan Nederlanders is dan ook mogelijk, waardoor het schip nog voordeliger wordt. Wij voeren ook zoekopdrachten uit. Wij regelen de reis naar de ligplaatsen van de schepen die u wilt bekijken. Hier zijn meestal drie dagen mee gemoeid. Wij verzorgen ter plaatse de koopcontracten en de benodigde papieren. Verder regelen we ter plaatse uw ligplaats of het transport naar Nederland. U kunt ervan overtuigd zijn dat we de laagste prijzen bedingen. Wij kunnen ook een hypotheek verzorgen voor schepen die in het buitenland liggen

Andere diensten in de buurt van Dordrecht

Is Gorsel in Oberonlaan 10, Dordrecht 3318 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Jachtverkoop diensten in Dordrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Jachtverkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718734]