Gouden Zon

Afdrukken

Is Gouden Zon incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bronnegerstraat 25 , 9531 TG Borger,

E-mail

Over Gouden Zon

Welkom bij De Gouden Zon! Rust. Ruimte. Respect. Bewust leven. Maar ook: gezelligheid. Samen aan de slag. Welkom bij De Gouden Zon in Borger, gelegen in het mooie Drenthe! De Gouden Zon is een kleinschalige leefgemeenschap voor mensen met en zonder beperking. Een woon- en zorgboerderij waar we samen als gelijken willen wonen, werken en leven. Begeleiders en huisgenoten staan naast elkaar. Als vrienden. Jij bent welkom, met alles wat je bent De Gouden Zon biedt niet alleen veel ruimte om fijn te wonen en te werken, te genieten van de natuur en leuke dingen te doen. Er is ook veel ruimte voor jou als mens. Voor jouw talent, jouw vaardigheden en jouw creativiteit. Maar ook voor jouw ups & downs, jouw problemen of zorgen, jouw gekke grapjes, jouw chagrijnige buien, jouw muziek of zang en jouw wensen en dromen. Je bent welkom, precies zoals je bent. Wonen en werken bij De Gouden Zon De Gouden Zon biedt heel veel mogelijkheden en variatie als het gaat om wonen en werken. Op deze

Is Gouden Zon in Bronnegerstraat 25, Borger 9531 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3762761]