Gr-id

Afdrukken

Is Gr-id incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rabenhauptstraat 65 , 9725 CC Groningen,

E-mail

Over Gr-id

In het voorjaar van 2016 organiseert GR-ID in samenwerking met Academie Minerva het project: Het Crouwel-effect over de invloed van Wim Crouwel op de grafische vormgeving van Nederland. De wereldberoemde typograaf, grafisch vormgever, docent en museumdirecteur Wim Crouwel (1928) zette met zijn ontwerp van The New Alphabet in 1967 de hele grafische wereld op zijn kop. Een lettertype met alleen horizontalen en verticalen dat lang niet altijd even goed leesbaar was. De grafische ontwerpen die hij maakte voor onder meer het Stedelijk Museum in Amsterdam waren minstens even spraakmakend en zouden van blijvende invloed zijn op de vormgeving in Nederland, maar ook daarbuiten. Maar wat was nou het effect van het werk van Wim Crouwel, wie lieten zich door hem beïnvloeden en wie gingen radicaal tegen zijn modernisme in?

Is Gr-id in Rabenhauptstraat 65, Groningen 9725 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3696853]