Buffetrestaurant en Bowling Passe Partout

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Opwierderweg 57 , 9902 RB Appingedam, Groningen

E-mail

Over Buffetrestaurant en Bowling Passe Partout

Buffetrestaurant Passe Partout is de gelegenheid in de wijde omtrek waar u terecht kunt voor een heerlijk uitgebreid buffet. U wordt ontvangen met diverse broodsoorten geserveerd met kruidenboter. Vervolgens neemt u een heerlijk kopje soep, dan staan er 30 koude gerechten en minimaal 24 warme gerechten voor u klaar.
U kunt een etentje in het buffetrestaurant natuurlijk ook combineren met een avondje bowlen.

Bowling
Onze 10 moderne computergestuurde bowlingbanen staan garant voor bowlplezier voor iedereen! We bieden een scala aan mogelijkheden bijvoorbeeld voor uw bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Als een van de weinige bowlingcentra in Nederland beschikken wij over de modernste technieken. Per persoon kunnen wij bijvoorbeeld instellen of er naast de baan een goot of een bumper ligt. Als er wordt gekozen voor een bumper dan komt de goot iets omhoog zodat de bal niet meer in de goot kan komen. Dit betekend dat elke worp raak is, zeker voor de kinderen wel zo leuk!

De bowling is dagelijks geopend van 10:00 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 24.00 uur.
Op woensdagmiddag is er tussen 14.00 en 17.00 uur discobowlen speciaal voor kinderen. De muziek gaat harder en de lichteffecten maken van de bowling een echte disco.

Op vrijdag- en zaterdagvond is er tussen 20.00 uur en 22.00 moonlight bowlen. Hierbij lichten de bowlingbanen blauw op, de ballen geven extra kleur en de sfeerverlichting maakt het geheel alsof u in het maanlicht bowlt.
Na het Moonlight bowlen is het tijd voor muziek! Tot sluitingstijd gaat de muziek harder en de discoverlichting wordt opgestart. Tijd voor discobowlen!

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Passe-Partout-209574025767516/

Categorieën: Tenpin Bowling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Appingedam Groningen

Is Buffetrestaurant en Bowling Passe Partout in Opwierderweg 57, Appingedam Groningen 9902 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Appingedam Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Appingedam Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Appingedam Groningen, 9902 RB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824874]