Klein Lankhorst Psychosynthese Prakt mw A

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianaweg 10 , 9901 CN Appingedam, Groningen

E-mail

Over Klein Lankhorst Psychosynthese Prakt mw A

‘Psychosynthesepraktijk Astrid Klein Lankhorst’ bevindt zich sinds 1999 in Appingedam. Op woensdagochtend is de praktijk in Gezondheidscentrum Overdiep, Stadshaven 23 - kamer 110, op de overige werkdagen aan de Julianaweg 10.
De praktijk biedt begeleiding bij emotionele problemen en levensvragen en is gespecialiseerd in het verwerken van traumatische ervaringen. Psychosynthese en Logosynthese bieden behalve een nieuwe manier van kijken ook snel daadwerkelijk verlichting van klachten. Psychosynthese verschaft inzicht in de unieke levensweg van iedere cliënt en Logosynthese geeft, naast inzicht, snel verlichting bij stressvolle ervaringen.
Zowel Psychosynthese als Logosynthese doen een appel op het zelfhelend vermogen van de mens.
Psychosynthesepraktijk Astrid Klein Lankhorst staat voor begeleiding met veel aandacht en tijd voor de unieke vragen van de cliënt.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klein Lankhorst Psychosynthese Prakt mw A in Julianaweg 10, Appingedam Groningen 9901 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Appingedam Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Appingedam Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Appingedam Groningen, 9901 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825895]