West Schilders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruizemuntlaan 12 , 9903 EE Appingedam, Groningen

E-mail

Over West Schilders

Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Kor West. Na meer dan 25 jaar ervaring en voor verschillende vak bedrijven te hebben gewerkt, zijn wij, mijn vrouw Mensien en ik sinds mei anno 2015 een zelfstandig schildersbedrijf gestart in Appingedam.

Ons schildersbedrijf is allround met ruime ervaring in binnen- en buitenschilderwerk. Verder bestaan onze diensten uit het behangen van alle soorten behang, het plaatsen van diverse glassoorten, houtrotreparatie en het geven van kleuradvies aan uw woning of bedrijfspand. Ik ben gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk in de ruimste zin van het woord. Ik breng en houdt uw woning of bedrijfspand in topconditie van binnen en buiten. Al mijn werkzaamheden worden met veel zorg en kwaliteit uitgevoerd.

De kracht van West Schilders is de kleinschaligheid. Dit betekent: directe communicatie met de klant en de persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht. Mijn vakmanschap resulteert in een afwerking die zowel duurzaam als representatief is.

West Schilders is een eenmanszaak maar als u als klant erom vraagt of de aangeboden klus leent zich er voor, dan kan er ook in samenwerking, met de door mij vertrouwde collega's, werk worden uitgevoerd.

Wat kunt u verwachten?
•Ambachtelijk schilderwerk
•Helder advies
•Duidelijkheid
•Openheid en eerlijkheid

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om het schilderwerk van uw woning te beoordelen. Uw wensen en mijn advies verwerk ik voor u in een gratis en vrijblijvende offerte.

Door middel van de combinatie van vakmanschap en professionele producten levert West Schilders u de perfecte kwaliteit. De tijden veranderen, West Schilders echter niet... Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. We werken met verfproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Met meer dan 25 jaar ervaring hou ik ervan zo netjes mogelijk te werken en ben ik pas tevreden als de klant tevreden is.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/westschilders

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is West Schilders in Kruizemuntlaan 12, Appingedam Groningen 9903 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Appingedam Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Appingedam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Appingedam Groningen, 9903 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826733]