Overnachten op een traditioneel zeilschip in Amsterdam.

Overnachten op een traditioneel zeilschip in Amsterdam. van Oke.nu

Door: Oke.nu  07-12-2007
Trefwoorden: Feest, Hotel, Centrum

Slapen op een zeilschip na een dagje Amsterdam is weer eens wat anders. Er liggen in Amsterdam verschillende schepen, van bijna primitief tot luxe. Het is zelfs mogelijk op een heus piratenschip te slapen.  Af en toe merk je de rustige beweging van het schip omdat er een groot schip passeert. Het is een aparte ervaring om in een hut te slapen. Je komt aan boord over de loopplank en wordt ontvangen in een prachtig met gelakt hout bekleedde omgeving. De hut is meestal wat kleiner dan een gewone hotelkamer. De hele sfeer aan boord is knus en gezellig. Misschien een aanrader voor als u de volgende keer een weekendje weg wilt. Probeer het gewoon en neem even contact op met Karin 0597522711 zij helpt u met het vinden van het bij u passende schip.
Voor groepen kan dit de oplossing zijn. U kunt het gehele schip afhuren voor een groep. Meestal krijgt u dan een leuke korting en een bijkomend voordeel is dat u als groep zelf gebruik mag maken van de keuken. In totaal telt Nederland een honderd tal van dit soort schepen die in de rondte varen met gasten en ook overnachtings mogelijkheden geven. De zeilcharter vloot bestaat uit wel 400 schepen van groot naar klein. Heeft u iets te vieren denk dan ook eens aan een schip als alternatieve locatie. Ook zeer geschikt om als uitje voor het bedrijf. Gezellig onder elkaar eens wat anders doen.
U kunt de organisatie van een feest ook geheel overlaten aan Karin 0597522711, zij kan met u de catering bedenken en u adviseren met de muziek.

Trefwoorden: Appartement, Centrum, Feest, Groep, Hotel, Overnachting, Party, Slapen