Praktijk voor Psychosynthese Margje Vos

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Thesingerweg 1 , 9781 TR Bedum, Groningen
Lauwersland

E-mail

Over Praktijk voor Psychosynthese Margje Vos

Psychosynthese is een succesvolle methode, die inzicht geeft in het eigen functioneren. Een methode die geschikt is om blokkades op te heffen, emotionele stabiliteit en innerlijke rust te bevorderen.

Geeft: Grip op je leven, meer zelfvertrouwen, balans in voelen en denken, stressbestendigheid en vanuit eigen kracht, zelf aan de slag bij/na burn-out, stevig op eigen benen met heldere communicatie in intieme en professionele relaties. Creatieve omgang met angst en emotioneel blokkeren. Keuzes, contact kunnen maken met je zelf en in verbinding met de ander(en).

Psychosynthese biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen die op zoek zijn naar zin, betekenis, passie en bezieling in 'leven, werk en relatie'. Binnen de beperkingen is alles mogelijk.

Psychosynthese geeft naast het ontwikkelen van een fundamenteel stevige persoonlijkheid, de mogelijkheid om talent, potentieel en kwaliteiten te leren ontdekken.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bedum Groningen

Is Praktijk voor Psychosynthese Margje Vos in Thesingerweg 1, Bedum Groningen 9781 TR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tekenen diensten in Bedum Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bedum Tekenen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bedum Groningen, 9781 TR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823564]