Albertus Parket

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg 63 , 9697 NB Blijham, Groningen
Bellingwedde, Westerwolde

E-mail

Over Albertus Parket

Wij leveren: laminaat vloeren, parket vloeren, en plegen ondehoud aan uw laminaat of parketvloer. Wij leggen vloeren en parket, en geven ook uw oude vloer een nieuwe look door het schuren van houten vloeren, ook doen wij aan parket leggen en laminaat leggen. Wij werken met o.a. de volgende merken: Dennebos, Parador, Gerflor. Ook als uw vloer moet voldoen aan bepaalde eisen en of normen kan u bij ons terrecht. Wij werken met het FSC keurmerk, voldoen aan de europese normerings wetgeving en denken mee met u over de brandveiligheid. Onze specialiteiten: vloerverwarming, vloerkoeling, visgraat, patroonvloeren, blokpatroon, hongaarsepunt, tapis vloeren, band en bies, strokenparket, planken, massief eiken, gerookt eiken, verouderde planken, al meer dan 15 jaar helpen wij u graag en bent u welkom in onze showroom die in de avond is geopend en op zaterdag.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Albertus Parket in Hoofdweg 63, Blijham Groningen 9697 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Blijham Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Blijham Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Blijham Groningen, 9697 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817926]