Scholtens Straat & Groen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eppenhuizerweg 17 , 9996 VC Eppenhuizen, Groningen
Eemsmond

E-mail

Over Scholtens Straat & Groen

Wij zijn een kleinschalig kwaliteitsbedrijf in de provincie Groningen. Ambitieus en creatief als het gaat om de inrichting van de buitenruimte. Voor elk gebouw of woning, organisatie of instelling bedrijf of particulier proberen wij een passende aanbieding te doen t.a.v. de inrichting van de ruimte eromheen.
Daarbij leveren wij altijd maatwerk. Geen enkele situatie is immers gelijk. Geen locatie is gelijk, geen mens is gelijk, zelfs geen dag is gelijk. De uitdaging voor ons team is een fraai en degelijk eindbeeld te realiseren binnen een acceptabel budget.

Dagelijks zijn wij in opdracht van particulieren, architecten, woningbouwverenigingen en overheden betrokken bij de aanleg en onderhoud van hun tuinen en terreinen . Met oog voor netheid en aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid proberen wij onze opdrachtgevers te ontzorgen in onze rol van totaalinrichter. Ontwerp, realisatie en beheer vormen de kernwoorden van onze dienstverlening.

Afhankelijk van de complexiteit en omvang van een project kiezen we voor de uitvoering als aannemer danwel in regie (op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief).

We verheugen ons erop een bijdrage te mogen leveren aan de realisatie van de omgeving waarin u woont of werkt!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Scholtens-Straat-Groen-565005376849988/

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eppenhuizen Groningen

Is Scholtens Straat & Groen in Eppenhuizerweg 17, Eppenhuizen Groningen 9996 VC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eppenhuizen Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eppenhuizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eppenhuizen Groningen, 9996 VC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226305]